Warning: include_once(/public/sites/www.foodly.nl/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): Failed to open stream: No such file or directory in /home/annarnd501/domains/foodly.nl/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 14

Warning: include_once(): Failed opening '/public/sites/www.foodly.nl/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php81/usr/share/pear:/opt/alt/php81/usr/share/php:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/annarnd501/domains/foodly.nl/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 14
4 producten die haarverlies voorkomen – Foodly

4 producten die haarverlies voorkomen

Voedsel vinden die haarverlies voorkomt is net zo gemakkelijk als naar je keuken lopen. Als jij last hebt van haaruitval en op zoek bent naar een natuurlijke manier om het te bestrijden kan onderstaande lijst je aardig op weg helpen.

1. Zalm

Ja, inderdaad. Zalm is goed voor je haar. De omega-3 vetten zijn namelijk niet alleen gezond voor je hersenen, maar ook voor je haar. Je lichaam maakt de omega-3 zuren niet zelf aan, dus zorg dat je de juiste porties zalm, tonijn, walnoten en boerenkool binnenkrijgt.

2. Spinazie

Spinazie is een bladgroente die vol zit met vitamines, antioxidanten en mineralen wat het een ideale groente maakt om haarverlies tegen te gaan en je haar een glanzende teint geeft. Spinazie staat ook bekend om het voeden van de ogen en botten. Spinazie is op vele manieren te eten en gekookte spinazie heeft eigenlijk het beste effect.

3. Eieren

Het is altijd lastig met eieren, moet je ze nou eten of niet? Nou, als je haarverlies wil voorkomen is het wel verstandig eieren te eten. Eieren bevatten aminozuren, zijn erg voedend, goed voor de gezondheid van je ogen en goed voor je cholesterolgehalte.

4. Wortels

Wortels zijn een prima snack en kunnen je helpen oli├źn te produceren die de hoofdhuid helpt beschermen. Dit helpt haarverlies verminderen. Wortels bevatten beta- caroteen, wat hept vitamine A produceren. En raad eens, dun en beschadigd haar wordt vaak veroorzaakt door een gebrek aan vitamine A. Dus je weet wat je te doen staat. Onderzoek wijst uit dat het langer duurt voor je verschil met je haar merkt dan bij je huid. Wees dus geduldig voor je deze gezonde producten voor je haar opgeeft.

Beeld: Wikimedia

 

Categorie├źnFood

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *