Het weekend gaat beginnen en dus is het tijd om jezelf weer eens een beetje te verwennen. Vandaag doen we dat door de maag met een lekker en makkelijk recept voor traditionele wentelteefjes, of French Toast, zoals dit gerecht ook bekend staat:
Ingredienten:
• 2 eieren
• ½ kopje melk
• ¼ theelepel kaneel
• Boter
• 4 sneetjes (oud) brood
• Poedersuiker en stroop
Bereiding:
1. Kluts met een vork de eieren en melk dooreen in een lage kom
2. Verhit een koekenpan op een middelgroot vuur
3. Smelt de boter in de pan
4. Doop een sneetje brood in de eimix en let op dat beide kanten goed nat zijn
5. Laat het brood uitlekken in de kom en plaats het vervolgens in de pan
6. Draai het brood om als het een beetje bruin is
7. Haal de gebakken wentelteefjes uit de pan en garneer ze met kaneel, poedersuiker of stroop
EET SMAKELIJK!
Beeld: Wikimedia