Warning: include_once(): open_basedir restriction in effect. File(/public/sites/www.foodly.nl/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php) is not within the allowed path(s): (/home/annarnd501/:/tmp:/var/tmp:/opt/alt/php81/usr/share/pear/:/dev/urandom:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php81/lib/php/) in /home/annarnd501/domains/foodly.nl/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 14

Warning: include_once(/public/sites/www.foodly.nl/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): Failed to open stream: Operation not permitted in /home/annarnd501/domains/foodly.nl/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 14

Warning: include_once(): Failed opening '/public/sites/www.foodly.nl/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php81/usr/share/pear:/opt/alt/php81/usr/share/php:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/annarnd501/domains/foodly.nl/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 14
2016 wordt het jaar van de over-the-top donut – Foodly

2016 wordt het jaar van de over-the-top donut

Donuts hebben door de jaren een vogelvlucht genomen. Bakkers houden elke kleine ontdekking betreft de donut in de gaten. Waarom ook niet? De ene bakker na de andere is op zoek naar de perfecte donut om op Instagram, Facebook of andere social media kwijt te kunnen. We zijn nog niet halverwege het jaar en we hebben al donuts gegarneerd met tequila, platina, beenmerg en 24-karaats goud gezien. Het lijkt erop of dit de nieuwe normen zijn. Laten we de over-the-top donuts van dichtbij bekijken.

1. De beenmerg donut
Dit klikt smerig, maar schijnt goed aan te slaan in Amerika. Geroosterde beenmerg wordt gebruikt om de chocolade een rijkere smaak te geven.

2. De wilde kers slurpee donut
Een zoetige garnering van wilde kersen, roze suikerkristallen en stukjes kersen verwerkt in de donut.

3. De cinnamon roll donut
Voor sommigen is dit een hemelse combinatie. De cinnamon roll is de afgelopen jaren erg populair geworden in Nederland, maar de donut variant? Die hebben we nog niet zo vaak gezien. Het geheel wordt als verwacht geglazuurd met cream cheese.

4. De Patrón platinum donut
Aan het begin van het jaar werd een 24-karaatse donut getoond. Food blogs gingen uit hun dak. Een Filipijns restaurantje dacht dat veel beter te doen en heeft toen de platinum geglazuurde donut bedacht met tequila smaak.

Ben jij nog aparte donuts tegen gekomen? Deel je ervaringen met ons!

www.instagram.com/p/_vfm-emd7p/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *