Tijdens het diëten is het belangrijk om te ontbijten. Het ontbijt hoeft dan ook niet veel te zijn en ongezond. Geen ideeën meer voor een gezond ontbijt? No worries, wij hebben vier gezonde ontbijtjes uitgezocht. Lees snel verder!

1. Roerei met groente
Een snelle en simpel ontbijtje is roerei met groente. Dit kost niet veel tijd en is zo gedaan. Zorg dat je van te voren groente in huis hebt en you’re good. Door de proteïne in het ei heb je minder snel honger op de dag. Goed ontbijten is erg belangrijk tijdens het diëten.

2. Havermout
Begin de dag met gezonde havermout. Havermout is gezond. Het bevat veel vezels en heeft weinig calorieën. Daarnaast zit in havermout ook lecithine. Dat is een natuurlijke vet verbrander. Havermout is simpel om te maken en zit je nog eens bijna de hele dag vol. Hierdoor eet je minder tussendoor.

3. Appel & pindakaas
Ben je iemand die snel de deur uit moet? Dan is dit perfect voor jou. Snij een paar appels in stukjes en dep dit in pindakaas. Deze ingrediënten zijn een natuurlijke manier voor vet verbranden.

4. Proteïne shake
Een proteïne shake kan je de avond ervoor ook maken. De volgende morgen hoef je geen eten klaar te maken, maar gewoon een shake drinken. Dit kan onderweg trouwens ook! Bespaart ook nog een tijd.

5. Kip salade
Als je geen fan bent van kip, dan kan je gewoon voor de salade gaan. Voor een salade hoef je niet perse te wachten op de lunch. Voeg er lekkere groenten aam toe, weinig olie en enjoy!