Warning: include_once(): open_basedir restriction in effect. File(/public/sites/www.foodly.nl/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php) is not within the allowed path(s): (/home/annarnd501/:/tmp:/var/tmp:/opt/alt/php81/usr/share/pear/:/dev/urandom:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php81/lib/php/) in /home/annarnd501/domains/foodly.nl/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 14

Warning: include_once(/public/sites/www.foodly.nl/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): Failed to open stream: Operation not permitted in /home/annarnd501/domains/foodly.nl/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 14

Warning: include_once(): Failed opening '/public/sites/www.foodly.nl/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php81/usr/share/pear:/opt/alt/php81/usr/share/php:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/annarnd501/domains/foodly.nl/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 14
Vistaartjes met gerookte forel – Foodly

Vistaartjes met gerookte forel

Makkelijk en lekker dat zijn deze gerookte forel vistaartjes zeker! Wanneer je niet goed weet wat je moet eten of als je gewoon wat minder honger hebt is dit een echte aanrader. Het duurt niet heel lang om het te maken en het is nog gezond ook. Beter kan het haast niet, toch?

Wat heb je nodig?

  • 1 ½ eetlepel boter
  • 3 eetlepels bloem
  • 350 ml volle melk
  • Klein bosje dille (fijngesneden)
  • 1 grote bos lente-uitjes (fijngesneden)
  • 1 citroenschil
  • 2 x 175 g ram verpakte gerookte forel filets (grote blokjes)
  • 450g aardappelpuree

Hoe maak je het?

Stap 1:

Verwarm de over voor op 200 C.

Stap 2:

Doe boter in de pan. Vervolgens roer je de bloem voor 1 minuut in de boter.

Stap 3:

Doe nu de melk in de pan. Laat de saus dan voor een paar minuten staan. Op deze manier wordt de saus wat dikker.

Stap 5:

Voeg dan de dille, driekwart van de uien, de citroenschil, vis en enkele kruiden toe.

Stap 6:

Giet het mengsel in een ovenschotel.

Stap 7:

Meng de aardappelpuree met de resterende lente-ui en schep deze bij het vis mengsel.

Stap 8:

Doe het in de oven en laat het voor zo’n 15 tot 20 minuten staan. Tot dat het een goudbruine topping heeft.

Stap 9:

Eetsmakelijk!

Beeld: Pixabay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *