Warning: include_once(): open_basedir restriction in effect. File(/public/sites/www.foodly.nl/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php) is not within the allowed path(s): (/home/annarnd501/:/tmp:/var/tmp:/opt/alt/php81/usr/share/pear/:/dev/urandom:/usr/local/lib/php/:/usr/local/php81/lib/php/) in /home/annarnd501/domains/foodly.nl/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 14

Warning: include_once(/public/sites/www.foodly.nl/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): Failed to open stream: Operation not permitted in /home/annarnd501/domains/foodly.nl/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 14

Warning: include_once(): Failed opening '/public/sites/www.foodly.nl/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php81/usr/share/pear:/opt/alt/php81/usr/share/php:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/annarnd501/domains/foodly.nl/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 14
Starbucks frappuccino thuis maken – Foodly

Starbucks frappuccino thuis maken

Wie is er nou niet dol op die lekkere frappuccino’s van Starbucks? Maar helaas is het drankje niet heel goedkoop, zeker niet als je het elke dag wilt drinken. Daarom hebben wij een recept voor je, zodat je dit thuis kunt maken!

Wat heb je nodig?

  • 2 shots van gekoelde espresso (of 80 ml sterk gezette koffie)
  • 1/3 kop melk
  • 1 eetlepel kristalsuiker
  • 1 kop ijsklontjes, groot
  • 2 eetlepels chocolade siroop
  • Slagroom
  • Chocolade siroop

Hoe maak je het?

Stap 1:

Doe de ijsklontjes in een blender en voeg daar 1/3 kop van de afgekoelde espresso bij.

Stap 2:

Voeg nu de melk toe met daarbij 1 eetlepel suiker en 2 eetlepels chocolade siroop.

Stap 3:

Zet de blender aan voor ongeveer 30 seconde of gewoon tot het goed smeuïg is.

Stap 4:

Giet het in een beker en doe er slagroom op. Als finishing touch kan je ook nog een beetje chocoladesiroop over de slagroom heen gieten.

Beeld: Pixabay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *