Ben jij die boterhammen ook een beetje zat? En wil je graag eens een lekker, snel en makkelijk alternatief voor de lunch, dan is het volgende recept helemaal voor jou!
Ingrediënten:
- 85 gram blauwe kaas
- 2 eetlepels mierikswortel
- 2 eetlepels (magere) mayonaise
- ½ theelepel gemalen zwarte peper
- 2 eetlepels sherryazijn
- 1 eetlepel honing
- 1 teentje knoflook (geperst)
- 2 kopjes dun gesneden rode kool
- ¼ kopje fijngesneden selderij
- ¼ kopje fijngesneden basilicum
- 3 grote tortilla’s
- 250 gram dun gesneden rosbief
Bereiding:
- Meng de blauwe kaas, mierikswortel, mayonaise en ¼ lepeltje zwarte peper door elkaar.
- Neem vervolgens één eetlepel van het mengsel en mix het in een apart schaaltje met de azijn, honing en knoflook.
- Voeg daar een ¼ lepeltje peper, kool, selderij en basilicum toe.
- Verwarm de tortilla’s volgens gebruiksaanwijzing en verdeel het kaasmengsel gelijk over de warme tortilla’s.
- Verdeel de rosbief en het kool-mengsel gelijk over de tortilla’s
- Rol de tortilla’s op en snijd de schuin in tweeën.
Eet Smakelijk!
Beeld: Wikimedia