Je zou haast denken dat er in Amsterdam nog alleen maar nieuwe eettentjes komen met de intentie ‘de nieuwe hotpsot’ te worden. Wil jij op de hoogte blijven van de hotest must visits eat hotspots van nu? Lees dan snel de onderstaande checklist mee.

1. Spaghetteria West

Heerlijk verse betaalbare pasta in een huisgemaakt sausje en nog is een huiselijke sfeer ook. Dit restaurant bevindt zich in Amsterdam Oud- West  en is eentje die je zeker op jou must visit lijstje zou moeten hebben staan.

 2. Brouwerij Troost

Midden in de Amsterdamse Pijp voldoet deze bierbrouwerij aan alle verwachtingen van de echte bierdrinker: Brouwerij Trootst. Deze brouwerij brouwt zijn eigen bier, heeft een gezellig terras en bijpassende gerechten zoals hamburgers, borrelhapjes, steak met friet en veel meer.

 3. Vondelpark3

De locatie spreekt blijkbaar zo voor zich dat een creatieve naam bedenken niet echt nodig was. Met een gigantisch terras is deze locatie niet te missen. Of je nou komt voor een ontbijt, lunch, diner of gezellige borrel, bij Vondelpark3 kan het allemaal.

 4. Omeletterie Omelegg

De ideale lunch of ontbijt spot als je dol bent op eieren. Deze hotspot is namelijk de allereerste Omeletterie in Amsterdam aan de Ferdinand Bolstraat. Ben jij dus dol op eieren? Dan is dit een absolute must visit voor jou.

 5. Vegabond

Ja, wat zullen we is over dit tentje zeggen… Dit tentje staat helemaal voor vegetarische en veganistische gerechten die je zowel binnen, buiten of to go kunt opeten. Een heerlijke laid back sfeer die je echt is een keer zou moeten uitproberen.

 6. KU Kitchen & Bar

Aan de Utrechtsestraat is deze hotspot eigenlijk eentje die echt een extra sterretje meekrijgt. Dit tentje staat in het teken van borrelen dus een lekkere cocktail of glaasje wijn zijn geoorloofd. Ook kun je jezelf verwennen met heerlijke Aziatische fingerfood.

7. Rum Baba

Een naam waar je niet snel een feeling bij krijgt, maar dit is een hotspot die net geopend is in Amsterdam- Oost. Wat je er kunt vinden? Koffie! Om de heerlijke stevige bak cafeïne weg te werken heb je hier een scala aan gebakjes, taartjes en koekjes.

Een aardige lijst waar je lekker mee aan slag kunt!

Beeld: Instagram